Close sidebar
Close sidebar

"Brenda" din Beverly Hills se lupta din rasputeri sa invinga cancerul. "Nu stiu daca toate tratamentele astea vor functiona"

Actrita Shannen Doherty, cunoscuta publicului din Romania mai ales dupa ce a interpretat personajul Brenda din serialul Beverly Hills 90210 se lupta de cativa ani cu cancerul si momentan nu are deloc vesti bune.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Rezultatele primite nu sunt convingatoare, iar masectomia pe care si-a facut-o nu a avut efectul scontat. "Am avut cancer la san, dar s-a intins la ganglionii limfatici, iar una dintre operatii a artat ca celulele canceroase ar fi disparut totusi de la ganglioni, asa ca acum facem chimioterapie, iar apoi radioterapie. Oare vor functiona aceste tratamente? Oare va trebui sa trec prin tot procesul asta din nou sau voi face un cancer secundar?", a marturisit ea printre lacrimi la emisiunea Entertainment Tonight, difuzata la un post TV din Statele Unite.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Încercând să-și facă singur de mâncare, un bărbat s-a înjunghiat din greșeală și a murit- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI