In Parcul Bazilescu din Sectorul 1 al Capitalei s-a amplasat un ecran gigant ce permite fanilor sa asiste la partidele de la EURO. Din pacate, aceasta initiativa vine si cu o veste mai putin buna. Meciurile din faza grupelor care incep la ora 22:00, inclusiv partidele Romaniei cu Franta si Albania, nu vor putea fi vizionate complet pentru ca dupa ora 23:00 nu se mai pot desfasura manifestari publice.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Mentionam ca, din ratiuni de asigurare a linistii publice, din meciurile care incep la orele 22:00 nu poate fi vizionata decat prima repriza. Potrivit Legii 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice,cu modificarile si completarile ulterioare si a Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, cu modificarile si completarile ulterioare, manifestarile din spatiul public se pot desfasura cel mult pana la orele 23:00. Pe toata perioada desfasurarii evenimentului in zona este strict interzisa comercializarea bauturilor alcoolice si se va interzice participarea la manifestare a persoanelor care au asupra lor astfel de bauturi sau sunt sub influenta alcoolului. De asemenea, persoanelor care au asupra lor obiecte ce pot fi folosite la actiuni agresive sau la tulburarea ordinii publice li se va interzice participarea la acest eveniment", potrivit unui comunicat de presa al Primariei sector 1.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si