Locațiile de nuntă spațioase se află în mijlocul Studiourilor de Film Buftea, și dacă ar fi să facem un top al celor mai bune locații nuntă, cu siguranță ar ocupa primul loc. În jur este multă verdeață, aer curat și multe locații pentru ședințe foto. 

Decoruri ca scenele din filme

Saloanele în sine sunt decorate ca scenele din filme. Vara, există terase cu multă verdeață, fântână în zona adiacentă, care este decorată cu iluminare arhitecturală seara. 

Dacă alegi Buftea Events ți se vor oferi mai multe opțiuni de meniu bazate pe catering ales de tine, pe care îl poți crea cu ajutorul constructorului de pe site. Vechiul Studio Cinematografic Buftea este transformat în locații nuntă de vis. Există 7 locații spațioase, fiecare dintre ele beneficiind de un restaurant nuntă. În sezonul cald, pe teritoriul adiacent poți organiza un masa de nuntă în aer liber sau un aperitiv de bun venit și multe ședințe foto. Locațiile și restaurantul de nuntă pot găzdui un număr mare de persoane. Pentru animarea evenimentului exista regie, producție, sunet și lumini și multe altele. Există spații de dans spațioase, pentru ca toți invitații să se simtă în largul lor.

Buftea Events

[Sursa foto: Buftea Events]

Locație de nuntă Stage 7

Stage 7 este unul dintre platourile de filmare transformat în locație de nuntă cu o capacitate de până la 190 de persoane.

Te poți distra pe o suprafață totală, interioară și exterioară de 1000 mp. Un designer și un arhitect au fost capabili să configureze iluminatul în mod profesional, deoarece cunosc proprietățile fizice ale luminii și scopul iluminatului de nuntă. Prin urmare, proiectarea iluminatului a fost una dintre etapele cheie în dezvoltarea unui interior ideal. 

Locație nuntă Route 66

Route 66 este fosta cantină a Studiourilor Cinematografice din anii 30.

Decorul creează o emoție foarte individuală. Indiferent de nuntă, locația nunții determină în mare măsură stilul și opțiunile de decorare și prin urmare influențează și stilul nunții tale. Cea mai bună bază pentru alegerea unei locații de nuntă, este să te gândești dinainte la cum ar trebui să fie stilul nunții tale. Întregul decor al locației de nuntă ar trebui să se potrivească și cu articolele folosite, precum un televizor din anii 30, un proiector de film tot din acea perioadă, canapele, mese și scaune din aceeași perioadă. Doar cu o imagine de ansamblu frumoasă, nunta arată mult mai festivă și în stilul anilor 30

Studio Meadow are o capacitate de 50 – 10.000 de persoane și o suprafață de 34 ha de natură. Ascunsă între arbori falnici și oglindită de lacul Buftea, locația de nuntă Studio Meadow este pentru nunțile pretențioase și de mare amploare. Aici se pot organiza nu numai nunți, ci și evenimente private.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Restaurant nuntă Buftea Events

Restaurant nuntă șic, majestuos, VIP, luxos sau terase de vară pentru nunți în aer liber.

Decorarea restaurantului de nuntă este dezvoltată în funcție de tematica evenimentului. Echipament muzical profesional, organizatori de nuntă de înaltă calificare și pregătire individuală a meniului de nuntă.

Vrei o petrecere într-un stil oriental? Atunci restaurantul de nuntă Buftea Events este locul potrivit. Un restaurant nuntă în inima Studiourilor Cinematografice poate fi în orice stil, de la stilul  oriental până la stilul clasic românesc. Avantajul restaurantului de nuntă Buftea Events este serviciul de înaltă calitate. Cele 7 locații nuntă, precum Studio 25, Stage 7, Dome Studio, Studio Meadow, Route 66, Stage Events, Boston Set, sunt  ideale pentru nunti în orice stil. Cu echipa de bucătari Chef Table preparatele sunt pregătite la fața locului. Un restaurant nuntă de la Buftea Events îți poate oferi nu numai mese și scaune superb decorate, ci și sarmale la pirostrie, bar de sushi, măcelărie cu grătare în aer liber și multe altele.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si