Close sidebar
Close sidebar

Bulevardele pariziene, pline de fani imbracati in galben. Imagini spectaculoase cu suporterii romani pe strazile franceze

De la extaz la agonie, dar speranta ramane. Dupa egalul facut de Romania aseara, suporterii cred ca tricolorii se vor califica totusi in faza urmatoare a campionatului european de fotbal. Romanii si-au sustinut din nou echipa pe stadionul din Paris. Imaginile cu bulevardele pariziene pline de fani imbracati in galben sunt senzationale.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Sunt imagini spectaculoase inregistrate inaintea partidei de aseara dintre Romania si Elveta, cand suporterii romani se duceau spre stadion.  Bulevarde intregi sunt colorate in galben. Fanii tricolorilor au inceput spectacolul cu mult inaintea startului partidei. Inca de cand se aflau langa Turnul Eiffel.

Spectacolul romanilor nu l-au lasat indiferent pe acest politist francez care a vrut neaparat sa imortalizeze momentul cu telefonul sau.

Cert este ca suporterii nationalei s-au ridicat la nivelul competitiei.


Iar fair-playul a fost la el acasa. Romanii au dansat si au cantat alaturi de fanii elvetieni, parca prevestind cumva rezultatul meciului.


Remiza dintre Romania si Elvetia lasa totusi loc de sperante pentru calificarea nationalei de fotbal in faza superioara a competitiei.

"Sper ca vom castiga duminica cu Albania si vom merge impreuna cu Franta in sferturi de finala (n.r. optimi de finala)"

Citește-ne pe

TAGURI
Sport
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI