Close sidebar
Close sidebar

Când a încetat Laurențiu Reghecampf să o iubească pe Anamaria Prodan. Antrenorul face dezvăluiri în emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Laurențiu Reghecampf, renumitul antrenor de fotbal, a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai pentru a răspunde tirului de întrebări, menite să facă lumină în diferite aspecte din viața sa, atât în ceea ce privește viața personală, cât și cariera profesională.

Diana Bostan,

Laurențiu Reghecampf


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Laurentiu Reghecampf a fost căsătorit de doua ori și are trei copii, Luca, Laurențiu Junior și Lia. Recentul scandal al separarii de Anamaria Prodan l-a adus puternic sub lumina reflectoarelor.

Când a încetat Laurențiu Reghecampf să o iubească pe Anamaria Prodan

Reghe a făcut o serie de dezvăluiri în emisiunea „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”. El a răspuns întrebărilor ce stau pe buzele tuturor, de când antrenorul a decis să divorțeze de Anamaria Prodan.

Citeste si: VIDEO |Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față. Abia acum s-a aflat de ce divorțează de Anamaria Prodan

Antrenorul a fost întrebat când a încetat s-o mai iubească pe Anamaria Prodan.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Reghe a spus că acesta este un subiect foarte delicat pentru el: „Momentul delicat în căsnicia noastră, a fost momentul în care am văzut incidentul pe care l-a avut ea cu antrenorul de fotbal Dan Alexa.”

Antrenorul nu a putut trece peste ieșirea nervoasă a soției sale

„I-am spus că va fi foarte greu să trec peste acest moment, de atunci lucrurile au luat o altă întorsătură”, a spus Reghe.

Laurențiu Reghecampf a făcut o completare și a mărturisit că a spus acest lucru pentru că Ana a implicat copiii în acest scandal.

Citeste si: Anamaria Prodan a câștigat procesul. Trebuie să i se plătească suma de 350.000 de euro

„Nu accept ca unul din copiii mei, nu-i accept Anei să-mi folosească copiii pentru a câștiga ceva”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI