Close sidebar
Close sidebar

Cantaretul Kamara, scrisoare deschisa catre Mircea Badea, dupa ce acesta i-a ironizat numele: "Încearcă să creezi şi tu ceva în viaţă, altceva în afară de discordie şi miştouri ieftine"

Cantaretul din formatia Alb Negru, Kamara, a postat pe contul sau de Facebook o scrisoare deschisa catre Mircea Badea care l-ar fi denigrat, facand ironii la adresa numelui lui.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Kamara s-a suparat pe Mircea Badea fiindca i-a ironizat numele, asta in contextul in care artistul a reactionat la glumele pe care Mihai Morar si Daniel Buzdugan, colegii de trust ai lui Badea, le-au facut la adresa jucatorilor de din Congo.

Iata postarea integrala a lui Kamara:


Salutare, Mircea Badea.

Numele meu e Kamara şi deşi ne-am întâlnit de nenumarate ori, în mod brutal, în emisiunea ta de la Radio Zu, te-a lovit amnezia şi nu mai ştiai dacă mă cheamă "Kamara sau Macara, Kamara sau Karma rea". Kamara e numele meu de familie. Kamara înseamnă Învăţător, şi cu asta nu pretind a fi unul. Atacându-mă în acest mod, îmi ataci toată familia, într-o emisiune în direct la Radio, nu la un pahar între prieteni.

Iată ce ai spus:

http://www29.zippyshare.com/v/kBHvxOAE/file.html

Ai uitat cum mă cheamă pentru că te simţi pe cai mari? De fapt, te-a lovit brusc amnezia, ca de fiecare dată când te regăseşti în situaţia de a vorbi despre ceva ce îţi este incomod.



Am înţeles strategia ta de a muta discuţia de pe faptele lui Morar şi ale lui Buzdugan, la o simpla răfuilă între noi doi şi astfel să mă faci să par în ochii lumii un "scandalagiu notoriu". O strategie veche şi ieftină care poate merge cu un novice, dar aici, nu ţi-ai atins ţinta Stimate Arcaş.

Se pare că vrei să îmi fii "drag", altfel nu înţeleg de ce te insinuezi într-o discuţie care nu te priveşte.
Morar şi Buzdugan se pot apăra şi singuri, sunt majori şi vaccinaţi. Nu au nevoie de o Dădacă.
În emisiunea ta de la Radio Zu, căci sunteţi colegi, ai ales o metodă mai puţin bărbătească de a îmi trimite săgeţi şi de a face referiri la Congo într-un moment prost ales, dat fiind cele spuse de colegii tăi cu câteva zile înainte. Ca să nu mai spun că te dădeai deştept, că cei din Congo vorbesc franceză şi nu engleză când te-ai referit la scuzele Matinalilor de la Radio 21, pe care cei doi le-au făcut din simţ civic.
Dezinformai lumea cum că RD Congo ar fi fost o Colonie Franceză. Noroc cu un ascultător mai deştept decât tine care ţi-a atras atenţia printr-un mesaj, că RD Congo a fost Colonie Belgiană. Moment în care te-ai formalizat de parcă omul a greşit, nu tu. De ce a avut "altruismul" şi "impertinenţa" de a-ţi atrage atenţia asupra unui lucru normal şi de bun simţ. Că doar ce îmi este Belgia, ce îmi este Franţa:)))) Suficienţa, bate-o vina.


Mă aşteptam de la tine să spui lucrurilor pe nume, aşa cum pretinzi că o faci. Mai ales că în trecut te-ai luat atât de Buzdugan cât şi de Morar pentru nişte lucruri minore (vezi postarea lui Buzdugan in care s-a dus la Biserică să-i mulţumească Lui Dumnezeu pentru că Forza Zu a fost un succes, lucru pe care l-ai taxat).

##CITAT126##

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Acum în schimb, când ora e gravă, nu prea te-ai înghesuit să spui ceva despre cele peste 8 minute de inepţii rasiste pe un post de largă audienţă.
De ce? Pai sunteţi colegi de trust, de radio şi de cine mai stie ce. Dar atunci când te-ai luat de ei, nu erai colegul lor? Ipocrizia, bate-o vina.

Scriu cu întârziere despre cele spuse de tine în emisiune ta de la Radio Zu, pentru că nu eram în ţară şi pentru că oricum nu o ascultam de fel. Un fost ascultător al emisiunii tale a avut amabilitatea de a îmi trimite un mesaj şi aşa am aflat despre faptele tale de vitejie plăpândă. Ai mai spus tu şi altele, dar am lasat link-ul către emisiunea ta, pentru ca toţi cei ce doresc, să audă cât de curajos (nu) eşti.

Dacă ai ceva de spus, spune-o direct, nu o mai lua pe ocolite, fii tu acel "nebun" frumos, care a avut inconştienţa de a-l provoca pe Doroftei în ring, care a arătat că e un mare campion şi nu te-a lovit şi a preferat să se joace cu tine cum se joacă o pisică cu un ghem.
Sau fii inconştient, ca atunci când l-ai invitat în ring pe un luptător profesionist (Teodor Emi), pentru o confruntare care a ţinut fix 3 minute şi în care ai alergat de luptă cu o agilitate, de te-ar fi putut invidia până şi Gabriela Szabo.

Cândva erai simpatic, deşi te încăpăţănai să faci şpagatul la Tv ca să îţi dovedeşti cât de capabil eşti. Încearcă să creezi şi tu ceva în viaţă, altceva în afară de discordie şi miştouri ieftine.

Am ascultat cum îţi umileşti ascultători în direct, pentru că au altă părere decât cea pe care o susţii. Da ghici ceva, şi-au câştigat acest drept când tu jucai şotron în faţa blocului, ca să vorbesc pe limba ta.

Regretatul Ion Raţiu spunea: "Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge, ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine."
Să-i faci proşti pe unii dintre ascultătorii tăi, pentru că nu îţi susţin părerea, e nedemn de un prezentator Radio sau Tv şi e în contradicţie cu Democraţia pe care o strigi în gura mare.

Ai spus că te scârbeşte prostia şi că te-ai săturat de proşti. Prietene (cum îţi place să o spui), de tine nu te-ai săturat?
Şi dăcă cumva, în mintea ta se naşte ideea de a mă provoca în ring, răspunsul meu e NU, am lucruri mai importante de făcut. Te invit mai degraba să facem ceva productiv pentru România. Cum ar fi, să ne plimbăm puştii prin parc, că şi aşa au aceeaşi vârstă, să-i creştem frumos şi să îi învăţăm că nu există decât o Rasă, Rasa Umană. Aşa vor trăi armonios într-o societate sănătoasă şi civilizată.

P.S: Şi în cazul în care ţi-am oferit prea multă informaţie şi iar ai uitat, mă prezint din nou, numele meu e: KAMARA

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI