Close sidebar
Close sidebar

Cap important al Mafiei din Italia, care evadase in 2011, descoperit intr-o ascunzatoare din locuinta sa

Politia italiana a arestat un sef mafiot, care evadase in 2011 dintr-un spital din orasul Locri, din regiunea Calabria, care se ascundea intr-o ascunzatoare din casa lui.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Antonio Pelle era pe lista ministerului de interne cu cei mai periculosi fugari. Potrivit Hotnews, care citeaza The Guardian, barbatul executa o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare pentru activitati mafiote si trafic cu droguri si arme cand a evadat.

Politistii au difuzat un clip cu capturarea sefului mafiot. Acesta isi facuse o ascunzatoare in casa, intre baia si dormitorul fiului sau. In imagini se vede cum Pelle se iteste deasupra unui dulap mare din casa sa din Benestare.

Discuta cu politia, coboara de pe dulap si apoi este incatusat.

"Cincizeci dintre noi am cercetat vila cu doua etaje unde a locuit Pelle, dar a fost nevoie de un ochi foarte atent pentru a-i gasi ascunzatoarea”, a spus comandantul de politie Francesco Ratta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI