Un tragic accident a avut loc luni dimineață, între Vâlcea și Argeș. Două autoturisme au intrat în coliziune cu un TIR, de unde a rezultat rănirea a patru persoane, printre care doi copii.

Citește și: O adolescentă din Dâmbovița a fost accidentată de un autoturism condus de un băiat de 14 ani

„În cursul acestei dimineți, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, soldat cu rănirea mai multor persoane.

Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că s-a produs o coliziune între două auto și un TIR pe DN7, în localitatea Milcoiu Vâlcea, în urma căreia a rezultat rănirea a patru persoane.

Citește și: Incident scandalos în trafic! Un taximetrist  a fost luat la bătaie pentru că nu ar fi acordat prioritate unor pietoni

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, au transmis reprezentanții Poliției Județene Vâlcea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Traficul din zonă se desfășoară alternativ.
„Cele patru victime vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) de către SAJ”, a mai menționat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Citește și: Momentul în care s-a produs carambolul de pe autostrada M1 din Ungaria. Declarațiile martorilor

Carambol pe autostrada M1 din Ungaria

Momentul producerii carambolului de pe autostrada M1 din Ungaria a fost surprins de o cameră de bord a unei mașini implicate în accidentul teribil.

O persoană a murit, iar alte 39 au fost rănite, după ce 5 camioane și  37 de mașini s-au ciocnit în lanț. Printre victimele acestui tragic accident se află și trei români.

Citește și: VIDEO- Șofer de TIR băut, oprit de către polițiștii din Bacău

Acesta ar fi fost provocat de o furtună de praf care a scăzut vizibilitatea, iar carambolul a fost urmat de un incendiu uriaș, iar mai multe mașini s-au făcut scrum. Un camion ar fi deviat de pe sensul său de mers și ar fi intrat pe sens opus ciocnindu-se violent de alte mașini.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  16 oameni au murit, iar alți zeci au fost răniți în urma unui carambol pe o autostradă

"Eu veneam liniştit pe a doua bandă, că am intrat în depăşire. L-am văzut în faţa mea. Eu am intrat frumos în depăşire, să-l depăşesc şi numai dintr-o dată am văzut că trage de mine. Dar n-am ştiut de ce trage.

Şi dintr-o dată am văzut că se întoarce cu totul. Aşa cum e acum. Când am văzut că vine aşa tare spre mine, m-am tras cu totul spre parapet. Că n-am mai ştiut ce să fac", a declarat unul dintre şoferii implicaţi în accident.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si