Close sidebar
Close sidebar

Care era cea mai mare temere a Ilenei Ciuculete. Regretata solista ii era frica sa zboare cu avionul

Romania e inca in soc dupa moartea fulgeratoare a Ilenei Ciuculete. Indragita artista de muzica populara s-a stins din viata pe 14 martie, din cauza unei ciroze galopante.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

A fost una dintre cele mai indragite cantarete de muzica populara, inregistrand pesye 400 de melodii proprii si peste 24 de albume. A avut concerte in toata lumea, insa putini stiu ca deplasarile externe i-au dat mari batai de cap. Cea mai mare frica a Ilenei era sa zboare cu avionul.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Multi ani, Cornel Gales, ultimul ei sot, a facut pe soferul atunci cand Ileana avea turneu prin Spania sau Italia, cei doi plecand cu doua zile inaintea show-ului. Chiar daca Gales o convinsese, la un moment dat, de necesitatea utilizarii avionului, Ciuculete accepta ideea, apoi, cand vedea pe la televizor cate o catastrofa aviatica, se jura ca nu va mai calca in veci intr-un aeroport, scrie wowbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI