Close sidebar
Close sidebar

Care sunt articolele care te ajută să-ți transformi look-ul simplu, într-unul mai stilat? Iată 3 mici secrete ale marilor femei celebre

Știm deja ce priviri lungi aruncă bărbații asupra doamnelor ce sunt mereu puse la punct, cum știm la fel de bine și câtă încredere în sine emană femeile ce sunt aranjate până la cel mai mic detaliu. Cu toate că ar putea părea o misiune covârșitoare și alambicată, căci aparent, a arăta foarte bine, implică și un timp suplimentar acordat aspectului fizic, iar cum societatea consumeristă în care trăim ne răpește mai orice urmă de timp liber am putea avea, există totuși, anumite mijloace de a ne îmbunătății aspectul fizic și de a ne transforma look-ul dintr-unul simplu, într-unul sofisticat, ce nu necesită nici mult timp acordat, nici un buget financiar considerabil alocat.

Diana Bostan,

Care sunt articolele care te ajută să-ți transformi look-ul simplu

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol

Ai vrea să-ți transformi look-ul de zi, într-unul mai sofisticat, dar nu știi exact cum poți face acest lucru? Iată 3 trucuri ce îți vin în ajutor

Aranjarea părului

Un prim aspect pe care orice bărbat îl va remarca la o femeie, după înălțimea și constituția acesteia, este, fără doar și poate, părul acesteia. Nu este nevoie să ai un păr lung și bogat, dar este necesar ca acesta să fie curat, iar coafura la care ai recurs să fie una care să-ți complimenteze trăsăturile feței, și să te pună în evidență.

Citeste si: Salopete și pantaloni în tendințe în această vară

Un look impecabil, începe cu un păr bine aranjat și mătăsos, care să indice semnalmentele unei doamne ce ține, atât la igienă personală, cât și la feminitatea sa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Data viitoare când va trebui să ajungi la un eveniment important, înainte de a te gândi cu ce să te îmbraci, asigură-te că părul îți stă impecabil!

Accesorile

Desigur că, hainele sunt cheia unei vestimentații de milioane, dar să nu uităm și de importanța unor accesorii potrivite, ce pot face o radicală diferență în orice ținută.

Cerceii, lanțurile, inelele, dar și o geantă de damă calitativă, achiziționată de pe site-ul celor de la Barneystore.ro poate face o reală diferență atunci când dorești să atragi toate privirile asupra ta.

Citeste si: ZECE fashion trends pentru toamna anului 2022

Investiția în accesorii este cea mai profitabilă variantă, atunci când te gândești să aloci o anumită sumă de bani pentru a-ți creea o garderobă versatilă.

Pe lângă multitudinea de opțiuni pe care accesorile ți le oferă, acestea adaugă întocmai acel inedit necesar în orice ținută.

Optează pentru un look clasic

Dacă îți dorești să te asiguri că ceea ce alegi să îți achiziționezi acum în materie de haine va fi purtabil și peste un an, sau doi, alege să optezi pentru anumite piese vestimentare ce sunt astăzi catalogate, în canonul stylistic, drept clasice.

Un palton crem, o pereche de pantofi stiletto negri, sau o cămașă cambrată pe corp albă, vor face mereu ravagii, și te vor poziționa pe o treaptă fruntașă atunci când vine vorba de modul în care alegi să te aranjezi.

Hainele spun multe despre felul nostru de a fi. Alege să-ți transpui personalitatea, în fiecare zi, prin cele mai potrivite piese vestimentare pentru tine!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI