Close sidebar
Close sidebar

Care sunt avantajele unui credit fără garanţii?

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Există situaţii în care avem nevoie de o anumită sumă de bani urgent şi nu găsim pe nimeni dispus să ne-o împrumute. Creditul bancar nu este cea mai bună soluţie în acest caz, având în vedere faptul că trebuie să pierzi timp cu strângerea documentaţiei necesare şi cu aşteptarea răspunsului final, care poate să fie uneori şi negativ. În astfel de momente, îţi aduci aminte de acele credite cu buletinul de care vorbeşte toată lumea, dar care parcă îţi inspiră neîncredere.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

În ultimii ani, numărul oamenilor care au optat pentru acele credite cu buletul a crescut foarte mult, în principiu datorită procedurii de obţinere a creditului, mult mai simplă decât în cazul unui credit bancar. Dacă auzi de o instituţie financiară nebancară care se bucură de păreri bune ale clienţilor şi îţi oferă condiţii avantajoase de creditare, de ce să nu apelezi la ea? Iată care sunt avantajele unui credit fără garanţii:

Rapid

După cum spuneam mai devreme, uneori avem nevoie de o anumită sumă de bani într-un timp extrem de scurt, iar creditele fără garanţie reprezintă acea soluţie rapidă de a obţine un credit în cel mai scurt timp. În câteva minute de la aplicarea pentru un credit, poţi avea chiar şi banii în cont, dacă documentaţia depusă este corectă. Şi aşa ajungem la cel de-al doilea avantaj al creditelor fără garanţii.

Documentaţia simplă

Dacă ai optat până acum pentru un credit bancar, probabil ai văzut cât de gros este dosarul pe care trebuie să îl depui pentru a fi luat în considerare. În cazul unui credit fără garanţii, lucrurile sunt mult mai simple. Singurele documente de care ai nevoie în cazul unui credit fără garanţii este o copie după cartea de identitate şi una după extrasul de cont.

Fără timp pierdut la cozi

O altă problemă a creditelor bancare este statul la cozi interminabile. De multe ori, trebuie să îţi iei o zi liberă de la locul de muncă doar pentru a sta la coadă şi a primi consultanţă pentru un credit. Dacă apelezi la o instituţie financiară nebancară pentru un credit fără garanţii sau orice alt fel de credit, nici măcar nu va trebui să te deplasezi la sediul lor pentru că poţi aplica online, simplu, sigur şi rapid! Documentele îţi sunt verificate, iar banii sunt viraţi direct în contul tău bancar.

Costuri la vedere

În momentul în care aplici pentru un credit fără garanţii, ştii din start toate costurile. Ai zero comisioane şi dobândă fixă pe zi. Poţi fi astfel sigur că pe toată durata rambursării creditului nu te vei confrunta cu probleme precum creşterea dobânzii în funcţie de cursul valutar. Mai mult decât atât, dacă devii client fidel al acestor instituţii financiare nebancare şi apelezi destul de des la creditele pe care ţi le pun la dispoziţie, poţi beneficia de anumite avantaje cum ar fi dobânzi mai mici în funcţie de gradul de bonitate sau perioade de rambursări mai mari.

Fără garanţii

Am lăsat cel mai important avantaj la final. Pentru aceste credite de nevoi personale nu trebuie să girezi cu absolut nimic! Nu ai nevoie de un girant sau de proprietăţi pentru a primi creditul de nevoi personale, ci doar de cele două documente menţionate mai sus. Iar acest lucru reprezintă un stres în minus pentru tine. Desigur, nici sumele de bani pe care le poţi împrumuta nu sunt foarte mari, de cele mai multe ori situându-se în intervalul 200 – 3.000 lei, dar sunt credite care te pot scăpa de situaţiile în care ai nevoie urgentă de bani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI