Close sidebar
Close sidebar

Cartea de identitate a unui bărbat de origine tunisiană a fost găsită în camionul care a intrat în mulţime la Nisa

Cartea de identitate a unui bărbat de 31 de ani, de origine tunisiană, a fost găsită în camionul care a intrat joi noapte în mulţime la Nisa, provocând moartea a cel puţin 80 de persoane, au declarat surse apropiate anchetei pentru BFMTV.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Proprietarul documentului locuia la Nisa. Potrivit primelor informaţii, un camion a intrat în plin în mulţimea strânsă joi noapte pe Promenade des Anglais pentru focul de artificii de Ziua Naţională a Franţei. Camionul a lovit oamenii cu viteză maximă, ceea ce a generat momente de panică.

Apoi, şoferul a coborât şi a început să tragă în oameni, înainte de a fi ucis.

La bordul vehiculului au fost găsite arme şi grenade, au anunţat autorităţile.

Procurorul din Nisa a declarat că victimele sunt împrăştiate pe o rază de doi kilometri- distanţa parcursă de camion prin mulţime.

Autorităţile vorbesc despre un atentat, care nu a fost, însă, revendicat deocamdată. Cu toate acestea, grupurile online apropiate organizaţiei teroriste Statul Islamic au sărbătorit masacrul.

Preşedintele Francois Hollande, care se afla la Avignon, s-a întors imediat la Paris, unde a fost activată o celulă de criză la Ministerul de Interne.


Citeste si: Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani- kanald.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Echinacea, floarea care ajută sistemul imunitar: Poate reduce inflamația și este un antioxidant puternic. Ce beneficii pentru piele are- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI