Cei 13 copii ai unei familii din California, cu varste intre 2 si 29 de ani, au fost salvati, dupa ce una dintre surorile de 17 ani a reusit sa iasa pe geam si sa sune la politie, fara ca parintii abuzivi sa isi dea seama.

Parintii David si Louise Turpin au fost arestati si urmeaza sa fie judecatui. Medicii se tem pentru copii, deoarece acestia risca sa intre in soc in orice moment, pentru ca sunt subnutriti.

Traiau cu totii intr-un dormitor unde isi faceau si nevoile si unde au fost gasiti de politie murdari pana peste cap.

Un vecin a declarat ca i-a vazut pe copii mergand in cerc la 3 dimineata, nu aveau voie sa isi spuna numele in public si aveau confectionate custi in propria casa, de catre parintii cu probleme psihice. Ulterior, anchetatorii au descoperit ca e posibil ca parintii sa fie swingeri, desi se dadeau drept credinciosi model. In plu, cuplul posta mereu poze cu familia din vacante, dand impresia ca sunt o familie fericita si normala.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pana si copiii care sunt mai mari de varsta faceau scoala acasa, iar capacitatile lor mentale sunt mult mai reduse cat ale unor oameni de varsta lor. Acum, copiii se afla in siguranta, iar medicii spera sa isi revina la normal si sa-si traiasca viata asa cum ar trebui. 

Mai multe detalii puteti citi pe dailymail.co.uk

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si