Close sidebar
Close sidebar

Nicos de la „Puterea Dragostei” este de nerecunoscut: „Ambiția este cea mai puternică armă...”

Nicos de la „Puterea Dragostei” este de nerecunoscut. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D a mărturisit că a slăbit enorm pentru a arăta cum arată acum.

Georgiana Balaban,

Nicos de la Puterea Dragostei a slăbit enorm. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nicolas Dumitrescu, cunoscut drept Nicos, a slăbit 50 de kilograme. El este fost concurent al sezonului trei „Puterea dragostei”. Tânărul de 24 de ani a cântărit 130 de kilograme. Timp de doi ani de zile s-a luptat cu kilogramele în plus, așa că a dat jos 50. Nicos se simte bine acum în pielea sa, însă a rămas cu anumite probleme de sănătate din cauza slăbirii rapide.

Citeste si: Bombă în cuplul Simina și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei”. A înșelat-o sau nu Zănoagă pe focoasa brunetă

Nicos nu se sfiește să arate tuturor câte kilograme avea. El a postat pe contul lui oficial de Instagram o poză din tinerețe în care avea 130 de kilograme.

„Același suflet în ambele poze. Ambiția este cea mai puternică armă descoperită vreodată.”, a zis Nicos de la „Puterea Dragostei”. Cu ambiție și voință, tânărul a reușit ceea ce și-a propus.

Nicos de la „Puterea Dragostei” s-a luptat cu kilogramele în plus

Nicos a mers la sală și a renunțat la mâncarea nesănătoasă pentru a arăta cum își dorește.

Citeste si: Isabella de la „Puterea Dragostei” iubește din nou. Cine i-a furat inima

Nicos s-a luptat cu kilogramele în plus. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Pentru cei ce nu mă cunosc. Sunt eu în ambele poze, în cea din stânga aveam 130 kg, în cea din dreapta am 80. Dacă am putut să îmi revin din cum eram înseamnă că îmi pot reveni din orice și nimeni sau nimic nu mă oprește!

Cei din urmă vor fi cei dintâi, vă urez o seară minunată!”, a scris Nicos pe pagina sa de Instagram unde a postat și o imagine din perioada în care era gras.

Anul trecut, Nicos cântărea 78 de kilograme. Nicos susține că are același suflet, indiferent de greutate.

Citeste si: Cea mai îndrăgită concurentă de la Puterea Dragostei vrea să părăsească emisiunea: ”Nu-mi face bine, nu sunt bine”

„130 de kilograme sau 78 de kilograme, tot același suflet îl am. Lupt pentru iubire! Același om, același suflet”, a scris tânărul la un moment dat în mediul online.

Nicos de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andrei și Aya de la Puterea Dragostei mai dau o șansă relației lor? Cei doi stau față în față în camera roșie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI