Close sidebar
Close sidebar

Cat de tare l-a schimbat puscaria pe fostul sot al Elenei Udrea! Dorin Cocos a povestit in fata judecatorilor cum ii dadea bani Anei Topoliceanu “Elena mi-a spus sa-i dau 10.000 de euro"

Dorin Cocos a ajuns in aceasta dimineata la Inalta Curte de Justitie, unde a fost audiat in calitate de martor in dosarul in care Elena Udrea este anchetata, alaturi de fostul ei consilier Tudor Breazu si Ana Topoliceanu. ##VIDEO42969##

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dorin Cocos a fost adus din inchisoare in fata magistratilor, unde a povestit cum i-a dat bani Anei Maria Topliceanu in urma cu cativa ani si care era relatia Elenei Udrea cu aceasta.  Fostul sot al Elenei Udrea este complet schimbat dupa perioada petrecuta dupa gratii. Pare mai batran cu cativa ani si a slabit foarte mult.


“Am fost in Grecia in 2-5 septembrie 2011, am fost in Halkidiki la o pensiune de lux, Danay,impreuna cu sotia mea, cu Bradisteanu si o familie prietena noua, o doamna care a decedat Simona Roncea si sotul ei. Nu imi mai amintesc daca Breazu si Topoliceanu au fost, dar parca initial au fost si ei. Initial, dl Roncea s-a ocupat si apoi eu i-am dat Anei Maria la rugamintea Elenei 10.000 de euro. Cu tot cu avion, elicopter. Nu am primit explicatie de la Elena cu privire la acesti bani, probabil ca Topoliceanu platise excursia si eu i-am restituit la cateva zile. Doamna Topoliceanu a mai mers in excursii cu noi de zeci de ori si de fiecare data eu am platit si pentru dumneaei.
Poate o data, de doua ori a venit si Breazu cu noi. Cei 10.000 de euro i-am dat lui Topiliceanu la mine la birou si i-am spus ca m-a rugat Elena sa-i dau. Probabil pentru excursia in Grecia… Topoliceanu nu mi-a aratat niciun document din care sa rezulte cheltuielile.

Am crezut ca de organizarea excursiei s-a ocupat familia Roncea pentru ca ei stiau detalii. Au stat cu noi in resort.

Nu am discutat niciodata detalii despre costul excursiei. Niciodata nu m-am intrebat cine a achitat contravaloarea, eu stiind insa ca trebuie sa platesc. Topoliceanu a luat banii cum facea de multe ori: i-am dat si bani sa-si cumpere lucruri si sa rezolve probleme.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Nu mai retin daca am chemat-o eu pe Topoliceanu, poate am sunat-o, dar nu-mi amintesc exact. Elena mi-a spus sa-i dau 10.000 de euro fara sa-mi dea explicatii prea amanuntite. Mi-a zis doar ca sunt pentru excursia in Grecia.

Ana si Elena erau cele mai bune prietene. Eu de cand am divortat de Elena nu mai stiu daca sunt prietene, dar pana atunci erau cele mai bune prietene”

Cocos a mai declarat in fata magistratilor ca in vacanta din Grecia, el si Elena au stat intr-o vila, separat de restul grupului. “Familia Roncea si Bradisteanu au stat la niste apartamente situate in vecinatatea vilei in care am locuit noi, E posibil ca langa noi sa fi stat si Topoliceanu si Breazu, probabil intr-un apartament. Nu cunosc cat a costat fiecare zi de cazare si pentru cate persoane am platit. Sigur eu si Elena nu am ramas datori! ”, a incheiat Cocos.

VIDEO: Stirile Kanal D

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI