Close sidebar
Close sidebar

Cat vor primi sportivii romani pentru performantele la Jocurile Olimpice. 70.000 de euro, rente viagere si o masina pentru aurul de la Rio

Florimn Mergea si Horia Tecau vor primi 56.000 de euro fiecare pentru medalia de argin obtinuta la dublu, in timp ce Gabriel Sancraian, 42.000 de euro, pentru ca a cucerit bronzul la haltere.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Performanta romancelor Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop si Loredana Dinu, care au cucerit, joi noapte, în premiera pentru scrima feminina romaneasca, medalia de aur la spada echipe vor fi rasplatite individual cu un premiu de 35.000 de euro care va fi dublat, si este acordat de COSR, un autoturism Renault, precum si rente viagere, cuantumul acestora fiind de 1,5 salarii medii brute pe economie si urmand a fi acordate lunar, informeaza News.ro.

Medalia de argint, obţinuta vineri noapte, de jucatorii de tenis Florin Mergea si Horia Tecau, la dublu, va fi recompensata cu cate un premiu de 28.000 de euro (echivalentul în lei), care va fi dublat de COSR.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

La randul sau, halterofilul Gabriel Sancraian, care a castigat, tot vineri noapte, medalia de bronz la categoria 85 de kilograme, va fi recompensat de COSR cu suma de 21.000 de euro (echivalentul în lei), care poate fi, de asemenea, dublata.

De asemenea, toţi sportivii medaliaţi ar urma sa primeasca premii si din partea cluburilor unde sunt legitimaţi, sumele din partea acestora fiind posibil sa atinga pana la 50 la suta din cuatumul celor provenite de la COSR.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI