Close sidebar
Close sidebar

Catalin avea numai 18 ani, dar ieri inima lui a incetat sa mai bata! Ce i s-a intamplat in ultimele clipe de viata este infiorator ... "Era foarte agitat, se urca pe pereti!"

Catalin Cojocaru avea 18 ani si era elev in clasa a XII-a la Colegiul Economic din Buzau. Din pacate, ieri dimineata inima tanarului a incetat sa mai bata. Autopsia acestuia a scos la iveala un lucru infiorator.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Durere fara margini printre rudele şi cunoscutii lui Catalin Cojocaru, elevul mort la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, in urma unui stop cardiac. Baiatul se afla internat de miercuri, atunci când a ajuns in stare grava, cu suspiciunea de supradoza, scrie reporterbuzoian.ro.

Catalin s-a internat la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau miercurea trecuta, dupa ce a consumat mai mult decât o doza normala. „Era foartea agitat. Se urca pe pereti.”, a povestit unul dintre cei care l-au vazut la spital.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Internat la Anestezie-Terapie Intensiva, starea lui s-a ameliorat, insa, trei zile mai târziu, a intrat intr-un soi de coma din care avea sa nu mai iasa.

Duminica dimineata, inima lui Catalin s-a oprit, la capatul unor eforturi medicale care s-au dovedit neputincioase in lupta cu periculoasele substante toxice.

Citeste mai mult AICI.

Sursa foto: Facebook

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI