Close sidebar
Close sidebar

Categoria de români din diaspora care poate să primească mii de euro de la stat! În ce caz nefericit pot accesa banii?! 

Lega urmează să ajungă pe masa președintelui Klaus Iohannis pentru a fi promulgată! 

Mihaela Costin,


DISTRIBUIE
acest articol

Astăzi, 8 octombrie, deputații au votat un proiect legislativ care prevede ca românii aflați la muncă în străinătate să fie ajutați de stat în cazul în care o persoană din familie moare peste hotare. Totuși, pentru ca legea să intre în vigoare trebuie să fie promulgată de către președintele României Klaus Iohannis. 

Suma pe care statul o oferă celor care se află într-un astfel de scenariu trist nu este deloc una mică, ci în valoare de mii de euro. În cazul în care plafonul este depășit, ar putea exista posibilitatea ca restul banilor să fie suportați din taxe consulare. 

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”- antena3.ro

„Statul român suportă cheltuielile de repatriere a cetăţenilor români decedaţi în Diaspora, la cererea familiei, în limita a...” Citește continuarea pe WOWbiz.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI