Marti dimineata, ora 07.40. Un grav accident de circulatie se produce in apropierede la localitatea constanteana Galbiori.  Soferul scapa cu rani usoare insa un alt pasager din masina lui isi pierde constiinta. Acesta este luat de elicopterul SMURD si transportat la Spitalul Judetan unde calea de acces a heliportului a fost blocata.

Dupa aterizare, medicul si paramedicii pierd timp pretios incercand sa gaseasca o solutie si in cele din urma decid sa-l poarte pe brate pe barbatul ranit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Din pacate seara, omul s-a stins din viata iar acum conducerea unitatii medicale a demarat o ancheta interna pentru a afla cum s-a putut ajunge aici. De asemenea managerul a sesizat si politia. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si