Close sidebar
Close sidebar

Caz socant! Familia se pregatea sa-l inmormanteze cand el a aparut viu si nevatamat

Caz socant care face inconjurul lumii! Un tanar pe care familia se pregatea sa-l inmormanteze a aparut viu si nevatamat la tristul eveniment.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intamplarea socanta s-a petrecut in Paraguay, in satul Santa Teresa din departamentul de est al Amambay.

Totul a pornit de fapt de la o suspiciune a familiei. Juan Ramon Alfonso Penayo, in varsta de 20 de ani, a lipsit cateva zile de acasa. Pentru ca rudele nu au stiut nimic de el, ei s-au gandit ca a fost ucis.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Fara sa mai astepte o confirmare, ei s-au apucat sa se pregateasca de inmormantare. In mod bizar, odata cu disparitia sa, politistii au descoperit ramasitele unui cadavru. Fara sa primeasca confirmare din partea oamenilor legii, acestia au fost convinsi ca este vorba de fiul lor.

In ziua in care isi plangeau fiul, acesta a aparut la propria sa inmormantare. Toata lumea adunata a avut parte de un soc.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI