Elena si Toader, ambii trecuti de 50 de ani, nu erau casatoriti, insa locuiau de o vreme in concubinaj intr-o casa din comuna Ciortesti. Ambii erau cunoscuti in sat ca fiind consumatori de alcool, dar nimeni nu s-ar fi asteptat la o asemenea veste.

Citeste si: Accident grav in Sibiu. Sase persoane sunt ranite, printre care patru copii. Un vitezoman este vinovat pentru producerea accidentului

Marti dimineata Elena a plecat de acasa la o vecina si l-a lasat pe Toader singur. Femeia s-a intors la ora 11:00 si l-a gasit pe barbat cazut in mijlocul camerei. A crezut ca acesta doarme, a pastrat linistea, iar mai apoi si-a vazut de treaba.

Pana seara nu s-a mai apropiat de barbat si nici macar nu s-a intrebat cum de poate dormi atat de mult. Aproape de ora 22:00, un nepot de-al barbatului a venit in vizita si a facut descoperirea socanta. Toader era mort de ore bune, dar concubina sa nu si-a dat seama.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nepotul barbatului si-a dat seama ca acesta este mort si a sunat la numarul unic de urgente 112.

Avand in vedere ca barbatul avea urme de moarte biologica instalate, nu a mai fost nevoie de interventia unui echipaj medical. Trupul neinsufletit al barbatului a fost preluat si transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi. Intre timp politistii au deschis o ancheta pentru a stabili daca barbatul a murit in urma unei afectiuni medicale sau daca la mijloc este vorba despre vreo infractiune.

"S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Sursa: BZI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si