Close sidebar
Close sidebar

Ce a postat Anastasia Cecati, tanara ucisa de sot, ultima oara, pe retelele de socializare

Anastasia Cecati, tanara ucisa de sot dupa un scandal conjugal, avea o cariera infloritoare. Actrita, cantareata si model, tanara parea sa le aiba pe toate. De curand, Anastasia devenise si mamica.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ultima fotografie publicata de Anastasia Cecati a luat cu asalt internetul: Tanara pozeaza aproape nud, fiind extrem de mandra de corpul ei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Oamenii sunt devastati, dupa aflarea tristei vesti. Fanii au scris mesaje de condoleante pentru familia ei. Chiar si Ramona Gabor a tinut sa transmita un mesaj pentru familia indoliata: ”Nu am cunocscut-o pe Anastasia Cecati, dar am inima sfasiata. Am aprins cateva lumanari. Sper ca familia ei sa aiba puterea sa treaca peste aceasta tragedie", a scris vedeta.

Potrivit autoritatilor, Anastasia Cecati a fost injunghiata in regiunea gatului chiar de sotul sau, care s-a sinucis aruncandu-se de la etajul sapte. Cei doi aveau impreuna un copilas de doar trei saptamani.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI