Close sidebar
Close sidebar

Ce i s-a întâmplat lui Codin Maticiuc după ce a apelat la 112 pentru o problemă

Codin Maticiuc a postat pe Facebook ce s-a întâmplat la un moment dat când a sunat la 112.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Am sunat și eu la 112. Acum doi ani parcă. Am scris și aici. Am fost sunat de cineva care se pretindea a fi un prieten la nevoie și avea nevoie de 2000 de euro pe care ma ruga sa ii dau unui tip pe care-l trimitea la mine.

Citeste si: Rezultatele anchetei IML. Ce proveniență au oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal

Am sunat la 112 și operatoarea mi-a spus ca voi fi sunat înapoi de cineva de la circa 2. 14 minute mai târziu am primit apelul. Erau deja în fața casei mele doua mașini de politie. 6-7 polițiști pe care i-am poftit în casă. Le-am spus speța, i-am întrebat dacă vor să-l arestam. Cel mai vârstnic dintre ei a propus sa se retragă ca n au ce face. Ceilalți, băieți tineri și dornici de munca m-au ajutat sa orchestrăm un flagrant.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Nepotul criminalului de la Caracal este un cântăreț celebru de muzică populară

L-au ridicat, l-au dus la secție dar n-au putut să-l aresteze. Aveau un plan bine pus la punct. Omul ce venea la întâlnire era un taximetrist chipurile luat de pe stradă și rugat sa meargă la întâlnire. O săgeată. Asta e.

Citeste si: Cum a putut criminalul din Caracal să facă să dispară trupul victimei de sub nasul polițiștilor? Detaliul neștiut despre ”Casa Groazei” EXCLUSIV

Zece luni mai târziu am primit acasă o hârtie cu clasarea cazului. Aici intervine marea mea indignare. Unul din motivele de clasare era scris negru pe alb: în mine nu se putea avea încredere căci nu am mai venit la declarații. Asta în condițiile în care am stat secția 2 câteva ore în noaptea aceea și NU am mai fost chemat NICIODATĂ. 
Asta a fost experiența mea cu 112.
Încrederea în ei este similara cu antricotul meu de vita. Medium-rare”. a fost mesajul lui Codin Maticiuc, postat pe Facebook-ul lui. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI