Close sidebar
Close sidebar

Ce inseamna daca visezi serpi? Trebuie sa te temi sau sa te bucuri de asta?

Raspunsul la intrebarea "ce inseamna sa visezi serpi" urmeaza sa il afli citind urmatorul articol.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu siguranta ca te-ai trezit speriat si transpirat nestiind ce inseamna daca visezi serpi si, probabil, te-ai dus cu gandul la lucruri destul ne negre si sumbre, avand in vedere ca sarpele nu este o reptila tocmai placuta ochiului. Ei bine, potrivit mai multor teorii de interpretare a viselor, faptul ca visezi serpi inseamna ca te afli intr-un proces de vindecare si de rezolvare a unor probleme.

Ce inseamna cand visezi serpi? Intelesul acestui tip de vis

Freud a elaborat o teorie prin care asociaza sarpele cu un simbol falic, masculin, o energie masculina sau modul in care iti experimentezi sexualitatea, insa interpretarea viselor cu serpi nu se opresc aici.

De cele mai multe ori, sarpele este considerat un simbol al subconstientului si el indica faptul ca esti intr-un proces de vindecare si de rezolvare a unor probleme. Sarpele poate reprezenta o parte salbatica de-a ta sau o resursa neexploatate.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Daca inca te intrebi ce inseamna sa visezi serpi, atunci poate ar fi bine sa afli ca sarpele poate sa reprezinte intuitia sau un aspect al spiritualitatii tale, instinctul sau ceva care te emotioneaza cu adevarat. Serpii apar mereu in vise in timpurile tale de transformare sau de trecere dintr-o etapa in alta. Probabil sarpele din vis iti transmite ca te confrunti cu o situatie dificila sau ai lucruri nerezolvate in viata ta de zi cu zi.

Ce inseamna cand visezi serpi? Diferite aspecte si particularitati ale visului

Daca visezi ca esti muscat de un sarpe, atunci inseamna ca exista temeri si ingrijorari ascunse in subconstientul dumneavoastra si acest lucru va trage un semnal de alarma si spune ca aceste probleme inca nu au iesit la suprafata.

Ce inseamna daca visezi serpi albi iti spunem acum.

Sarpele alb din vise reprezinta profunzimea sufletului tau si trebuie ca tu sa iti dai seama unde este problema. In cazul visului a unui sarpe cu clopotei, ei bine, acest lucru ii reprezinta pe oamenii sau situatiile care urmeaza sa va avertizeze despre lucrurile neplacute ce urmeaza sa se intample daca nu cooperati, in timp ce daca visati doar coada unui sarpe cu clopotei, asta inseamna avertismente sau amenintari false.

Ce inseamna daca visezi serpi de apa sau serpi in mare?

Daca visezi un sarpe in mare, atunci trebuie sa ai mare atentie pentru ca urmeaza sa fiti inselat. Daca visati un sarpe care inoata in ape calme, atunci aveti in suflet emotii pozitive. Daca sunteti in apa si sarpele din jurul dumneavoastra are un comportament neutru sau prietenos, atunci inseamna ca sunteti impacat cu trairile dumneavoastra sau chiar vindecarea unor rani emotionale.

Daca inca nu esti lamurit cu ceea ce inseamna sa visezi serpi, atunci ar fi bine sa consulti literatura de specialitate si cu siguranta ca acolo vei gasi raspunsurile la intrebarile tale. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI