Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a intamplat cu cele doua asistente din Constanta care au declarat un barbat mort, desi omul traia

Sunt libere s-o comita si a doua oara? Cele doua asistente medicale, de la Spitalul Judetean Constanta, care au anuntat familia ca un pacient a murit, desi acesta e in viata, nu vor fi inca suspendate din functie.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Conducerea unitatii medicale abia a inceput ancheta si asta dupa ce, Stirile kanal D au prezentat cazul in exclusivitate.

Niciun cuvant n-au avut de zis asistentele de la spitalul judetean Constanta. Cele doua ar fi vinovate de teribila incurcatura in urma careia o familie se pregatea sa-si ingroape ruda...vie!

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

In timp ce la spital e ancheta si se tin chiar si sedinte de atentionare a cadrelor medicale, familiile afectate de incurcatura macabra se zbat sa depaseasca socul.

Fiica batranului care este, de fapt, in viata e hotarata sa mearga pana-n panzele albe. Nu se va multumi cu sanctiunile date de spital, ci vrea sa ii faca dreptate tatalui in instanta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI