Fiica afaceristului din Falticeni a fost internata la neuropsihiatrie si se afla sub supraveghere medicala 24 din 24, dupa ce si-a ucis cu sange rece tatal. Tanara a recurs la acest gest teribil, dupa ce tatal sau, Viorel Carnareasa, i-ar fi reprosat ca asculta muzica la un un volum prea tare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

"Din cercetarile efectuate pana in prezent a reiesit ca intr-o zi din perioada 08 – 10 noiembrie 2017, pe fondul unui conflict spontan si al unor afectiuni de natura psihica ale suspectei, aceasta a exercitat, cu intentie, repetate acte de violenta de intensitate ridicata asupra tatalui sau, aplicandu-i multiple lovituri cu corpuri taietor-despicatoare si taietor-intepatoare in zone vitale ale corpului, cauzandu-i leziuni grave ce au condus la deces. La data de 11 noiembrie 2017, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Suceava a admis propunerea formulata de Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava si a dispus luarea masurii de siguranta a internarii medicale provizorii fata de suspecta minora, dispunand totodata efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice.

Cercetarile continua pentru stabilirea situatiei de fapt si pentru tragerea la raspundere penala.

Facem precizarea ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, necesara in vederea propunerii unor masuri preventive, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie", a declarat Lucian Stanescu, prim procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava, conform ziaruldepenet.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si