Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a întâmplat între Iulian de la Exatlon şi mexicanca Ana? ”Vor avea un bebe”! Internetul a luat foc

Flirtul dintre Iulian Pîtea şi mexicanca Ana Laura Gonzalez se transformă în prima poveste de dragoste internaţională de la Exatlon.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

”Iulian Pîtea şi Ana Laura Gonzalez se vor căsători şi vor avea împreună un bebe”!  Asta spun acum fanii mexicani ai show-ului Exatlon, care nu au ratat flirtul dintre sexy-surferiţa lor şi schiorul nostru. Asta spre nemulţumirea româncelor, care au luat foc pe contul de socializare al Războinicului:  ”Iulian e al meu! Claros? ”, încearcă fetele noastre să ţină situaţia sub control.

Toată nebunia a fost declanşată de ieşirea la restaurant a echipelor României şi Mexicului, după meciul de săptămâna trecută. Atunci, Iulian le-a povestit colegilor că Ana Laura i-a atras atenţia. ”N-am ce să zic de fetele lor, singura fată care mi-a atras atenţia este Ana”, a spus Pîtea, după care a declarat la testimoniale că mexicanca nu l-a scăpat din ochi toată seara.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Flirtul de la resturant nu a fost însă primul. La fiecare întâlnire dintre România şi Mexic, între Iulian şi Ana au sarit scântei. La primul meci, la final, românul a invitat-o pe Ana Laura la dans, iar aceasta s-a unduit ”periculos” pe lângă el.

Altă dată, Iulian pur şi simplu nu a putut răspunde la întrebările puse de Cosmin Cernat în legătură cu traseul din cauza mexicanilor care i-o indicau obsesiv pe Ana. Până la urmă, Pîtea a izbucnit în râs şi i-a trimis Anei o inimioară.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI