Close sidebar
Close sidebar

Ce se întâmplă cu Berna și Philip de la Puterea Dragostei? Blondina a spus tot!

Cuplul Berna și Philip, format în casa Puterea dragostei, a fost foarte îndrăgit de fanii emisiunii și încă este datorită iubirii dintre cei doi. Însă relația dintre cei doi nu a mers prea bine, în ultimul timp. Au avut parte de multe conflicte și despărțiri din cauza geloziei. Astfel, Berna și Philip de la Puterea Dragostei au vrut să lămurească situația dintre ei și au spus adevărul în fața tuturor.

Alina Raducu,

Ce se întâmplă cu Berna și Philip de la Puterea Dragostei? Blondina a spus tot! Susă Foto: Captură Kanal D

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei doi au recunoscut, fiind invitați într-o emisiune, că încă se iubesc, dar problemele pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului în relație, i-au făcut să ia unele decizii pripite și să ajungă să o ia pe drumuri diferite.

Blondina, find o fire mai geloasă, îi reproșa deseori iubitului ei, orice lucru care i se părea suspect. Mai mult de atât, Berna reacționează foarte dur chiar și atunci când Philip face fotografii cu fanele lui.

Berna și Philip de la Puterea Dragostei și-au mărturisit sentimentele

Berna de la Puterea dragostei susține faptul că încă este foarte îndrăgostită de Philip, dar mai spune că acesta nu îi oferă toată atenția de care are nevoie în relație.

Totodată, aceasta recunoaste o altă problemă din cuplul său și anume, faptul că nu mai exsită aceeași pasiune între ea și iubitul ei, la fel ca la începutul relației.

“Ne iubim, ne-am iubit cu adevărat, dar nu ne mai înțelegem. Nu îmi oferă destulă atenție. Lipsește comunicarea dintre noi doi. A dispărut pasiunea aia de la început. Eu am intrat în competiție pentru el, mi-a plăcut mult de el.

Te iubesc din toată inima mea și te voi iubi mereu. Nu știu ce o să se întâmple cu viața mea fără tine”, a afirmat Berna de la Puterea Dragostei, la Antena Stars.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Blondina a izbucnit în lacrimi atunci când a și-a mărturisit sentimentele fașă de iubitul ei, Philip, urmând a fi consolată de acesta.

Ce se întâmplă cu Berna și Philip de la Puterea Dragostei? Blondina a spus tot! Sursa Foto: Captură Antena Stars

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” s-a pus pe slăbit. Ce rețetă folosește bruneta

Si Philip a făcut mai multe dezvăluiri despre relația sa cu Berna de la Puterea dragostei

Philip a devăluit că este nemulțumit de stările impulsive și reacțiile copilărești ale iubitei sale atunci cînd devine geloasă. Însă, acesta susține că o iubește din tot sufletul pe fosta concurentă de la puterea dragostei. Philip și-ar dori ca Berna să nu mai fie atât de geloasă fără să aibă motive întemeiate. Chiar dacă blondina s-a mai întâlnit de-a lungul timpului și cu alți bărbați, acesta a decis să nu apară alături de o altă femeie, în perioada în care s-au separat.

“Noi nu înșelăm, dar tot apar discuții ca la 12 ani. Nu mi se pare normal. Încă nu m-am gândit la o nouă iubită. Am încredere în ea, pot să o las lângă 100 de bărbați. Sunt campion național la lupte, sala o fac pentru forță.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Ea a mai ieșit cu alți băieți, eu nu am ieșit cu nicio altă fată. Iubirea mea, te iubesc foarte mult, ești tot ce mi-am dorit pe lumea asta. Fără tine poate astăzi nu eram omul ăsta împlinit. Mă doare sufletul să văd ce este acum între noi…”, a afirmat Philip, într-o emisiune Tv.

Citeste si: VIDEO| Cine este Ayda de la „Puterea Dragostei”?! Noua concurentă face senzație

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI