Tulburator i-a fost sfarsitul lui Daniel. Tanarul de 25 de ani- impreuna cu alti doi prieteni- petrecusera toata noaptea la o terasa din complexul studentesc Regie.

Spre dimineata- cand sa plece acasa- adolescentul de 16 ani a alunecat si a cazut in raul Dambovita -intr-o zona in care apa e destul de adanca. Daniel a sarit rapid sa-l prinda- dar- cum nu stia sa inoate- s-a inecat.

Ca o ironie sinistra a sortii, baiatul pe care voia sa-l salveze a iesit teafar la mal. Pe Daniel, insa, scafandrii l-au scos mort din apa dupa o jumatate de ora de cautari. Era prea tarziu pentru ca doctorii de pe ambulanta sa-l readuca la viata.

Adolescentul de 16 ani care a supravietuit e internat in spital in stare stabila, dar extrem de speriat, spun doctorii. E neclar cum s-a ajuns la o asemenea tragedie și ce cautau cei trei pe malul apei.
Anchetatorii au gasit acolo cateva sticle goale de vin si pahare din plastic cu bautura.

Vestea socanta a mortii a picat ca un traznet peste familie si prieteni. Ravasiti de durere, cu totii asteapta vesti de la medicii legisti, pentru ca nimeni nu-si explica cutremuratorul sfarsit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Devastati, parintii baiatului- care locuiesc in Ploiesti- au venit in mare graba la Bucuresti. Povestea de viata a tanarului e de-a dreptul sfasietoare.

A copilarit in Buzau, la bunica, iar de patru ani statea in chirie in Bucuresti- unde isi gasise un loc de munca.

Cei mai buni prieteni, care il stiu din copilarie, sunt socati.

Daniel facea parte din galeria clubului de fotbal Dinamo si era nelipsit de pe stadioane. I se spunea Ploiesteanu, iar apropiatii spun ca se implica trup si suflet in tot.
Era sufletist si intotdeauna i-a ajutat pe cei din jur.

Pe paginile de socializare curg mesajele triste de condoleante.

Politistii au deschis o ancheta ca sa desluseasca acest puzzle macabru.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Daniel Dobrotă a crescut și a locuit în Buzău și se mutase de curând în Capitală, unde își găsise de lucru.

Scafandrii ISU B-IF au intervenit in jurul orei 6 pentru cautarea-salvarea a doi tineri care au intrat in raul Dambovita, in zona caminelor studentesti din Regie. Unul era tânărul de 25 de ani, iar celălalt, un prieten care alunecase și pe care a încercat să îl salveze.

Celălalt tânăr a fost preluat de SMURD si transportat la spitalul Grigore Alexandrescu.

Din nefericire, Daniel Dobrotă nu a mai reușit să iasă din apă și a fost căutat timp de 30 de minute de echipajul de scafandri, fiind găsit decedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si