Acest tip de complicație este unul extrem de rar întâlnit, iar medicii știu mai mult teoretic decât practic despre această afecțiune.

Citeste si: Ultimă oră! Sebastian Ghiță poate reveni în România. Mandatul de arestare a fost revocat

Pe mulți i-a surprins faptul că Andreea a reușit, la nici două zile după acest episod, să apară în fața camerelor de luat vederi și să vorbească deschis despre ce a pățit.

Aranjată, dar vădit obosită, artista a explicat momentele cumplite prin care a trecut și a mulțumit din plin echipei medicale care s-a ocupat de cazul ei.

Citeste si: O nouă tentativă de sinucidere la metrou! Un bărbat de 62 de ani s-a aruncat în fața trenului, la Lujerului!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Deși a stat aproape 18 ore în comă indusă, Andreea Bălan era revigorată în timpul interviurilor acordate.

Medicii spun că această revenire este normală

Reporterii Știrile Kanal D au stat de vorbă cu medicul Andreas Vythoulkas, medic specialist în obstetrică și ginecologie, iar acesta a explicat în detaliu tot ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan.

Citeste si: Imagini reale care întrec orice imaginație! Manele, dans și voie bună la priveghiul unui bărbat din România

"E o complicație pe care nu poți să o prevezi. N-ai cum. Aceste cazuri sunt rare, așa că unii medici poate nu văd niciunul în toată cariera lor. Andreea se poate considera norocoasă. În astfel de cazuri se intervine de urgență, dar de multe ori nu se termină bine. Recuperarea poate dura de la câteva ore până la câteva săptămâni, depinde de pacientă.", a spus medicul.

Citeste si: REVOLTĂTOR! Copil de 5 ani din Brașov, bătut și sechestrat în debaraua grădiniței. Educatoarea este în continuare la catedră


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si