Drumul inedit către o plajă din Bali care trece printr-o stâncă a născut dezbateri intense pe internet- unii spun că este „incredibil”, în timp ce alții declară poteca drept o „capcană a morții” într-o țară predispusă la cutremure.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Satul Rășinari din județul Sibiu, în topul celor mai bune destinații rurale din lume

Un drum mărginit de stânci către plaja Pandawa din Bali a stârnit o dezbatere aprinsă în mediul online.

Popularul loc turistic, care a fost deschis abia în anul 2012 a fost numit de unii internauți drept o „capcană a morții”.

Nu doar cutremurele reprezintă un pericol, ci și un posibil tsunami, spune unii turiștii care își amintesc de dezastrele din trecut din Indonezia.

Cea mai ciudată plajă din Bali

Trecând printr-o stâncă, drumul asfaltat și îngust duce la plaja aurie Pandawa de pe insula indoneziană Bali.

O priveliște greu de îndurat de cei care au claustrofobie, stâncile de calcar se ridică pe ambele părți ale drumului la înălțimi de peste 40 m.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Traseul are 300 m lungime și opt metri lățime, potrivit The Bali Sun, și a înregistrat o creștere recentă a interesului după ce mai multe videoclipuri au fost postate online.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Something Incredible Took Place (@somethingincredibletookplace)

Clipul începe cu o fotografie aeriană deasupra crăpăturii stâncii, cu camera care se îndreaptă în defileu pentru a dezvălui mai multe mașini parcate și vizitatorii care fac fotografii.

Împărtășită de utilizatorul Instagram „Something Incredible Took Place”, filmarea atrăgătoare a stârnit multă agitație online – utilizatorii rețelelor de socializare fiind împărțiți în ceea ce privește frumusețea drumului.

În timp ce unii turiști sunt încântați, alții nu vor să viziteze o plajă atât de greu accesibilă.

Plaja Pandawa din Bali

Plaja Pandawa din Bali

[Sursa foto: Facebook]

Drumul mărginit de stânci care duce la populara plajă Pandawa din Bali a stârnit o dezbatere aprinsă online, unii utilizatori ai rețelelor de socializare criticând construcția acesteia, în timp ce alții au descris-o ca fiind „incredibilă”, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vorbind cu reporterii locali, șeful departamentului de planificare și dezvoltare din Bali, Wayan Duarta, a spus că interesul pentru plaja Tanah Barak și plaja Pandawa a crescut din decembrie 2022.

Oficialul a spus că stâncile falnice care coboară spre plaja „ascunsă” devin din ce în ce mai populare online.

Drumul mărginit de stânci are 300 m lungime și 8 m lățime; stâncile se ridică la peste 40 m înălțime.

@destinasiwisatabali PANTAI BATU BARAK BALI Surga Baru tebing Aesthetic di Bali nih Sob 😍. Belum banyak yang tau tempat ini, asli vibes nya bagus banget 😍 Kalian bisa menuju ke tempat ini, lokasinya masuk ke pantai pandawa dengan cuma bayar loket 8rb/org dan 2rb untuk kendaraan bermotor. Lokasi nya diatas tebing dan kalo bisa motoran ya krn untuk parkir bawa mobil diarea ini untuk spot berfoto agak sempit. Kalian searching ya nama lokasi nya Pantai Batu Barak Bali 📸 📍 Pantai Batu Barak Bali 🎥 @handinifujiati #Destinasiwisatabali #Bali #Explorebali #LiburanBali #Explorebali #fypシ ♬ NEED A BIG BOY- sam🇭🇳

Paradisul din Bali are o apă verzuie transparentă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si