Close sidebar
Close sidebar

Cea mai emotionanta poveste de dragoste s-a infiripat intre doi supravietuitori din Colectiv! Corina si Alexandru nu se cunosteau inainte de drama, dar astazi se iubesc!

Corina si Alexandru, doi dintre supravietuitorii tragediei de la Colectiv, sunt protagonistii unei emotionante povesti de dragoste.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Corina Gabriela Ionita si Alexandru Olteanu au fost la Colectiv in seara tragediei din 30 octombrie 2015 si s-au numarat printre supravietuitori. Corina a avut arsuri pe 40% din suprafata corpului si, dupa ce a fost internata la Elias, a fost transferata la Broomfield, in Marea Britanie.

Alexandru a avut arsuri mai grave, inclusiv pe fata, fiind trimis la Newcastle, tot in Anglia. Cei doi nu se cunosteau, dar Corina, care s-a externat intre timp, a aflat despre drama lui Alexandru, mai ales dupa ce acesta a amenintat ca intra in greva foamei, dupa ce a dezvaluit ca mama sa i-ar fi luat toti banii dati ca ajutor de Guvern, precum si donatiile de la diverse persoane.
Corina a intrat in legatura cu Alexandru, pe care l-a incurajat permanent, iar recent i-a facut acestuia o vizita in Anglia. Cei doi au facut o excursie pana in Scotia, la Edinburgh, si au pozat ca doi indragostiti, Corina postand cate o inima pe fiecare dintre fotografiile cu Alexandru.
Impresionata, o amica a Corinei i-a transmis: "Te imbratisez, draga mea draga! Dragostea voastra inspira! Aveti toata admiratia mea!”.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI