Te-ai întrebat vreodată ce pretenții are cea mai enervantă mireasă din lume? Ei bine, această femeie i-a enervat pe toți invitații săi în ziua marelui eveniment.

Din dorința de a avea un eveniment exemplar, tânăra în vârstă de 30 de ani, a impus un set de reguli strict, cu reguli absurde, care i-a scos din minți pe oamenii care au venit să-i fie alături într-unul dintre cele mai importante momente ale vieții.

Cea mai enervantă mireasă din lume

Prima dată, cununia civilă nu a ieșit așa cum și-a dorit. apoi, tânăra s-a gândit să se asigure că măcar în ziua nunții nimeni și nimic nu îi va strica una dintre cele mai frumoase seri ale vieții sale. Astfel, s-a asigurat că totul va ieși impecabil. Ea a pregătit un set de reguli extrem de stricte care i-a supărat pe invitații prezenți la fericitul eveniment.

Citește și: Un turist român a fost șocat de „oferta” primită pentru un sejur în Mamaia, pentru vara anului 2023: „Cred că am greșit țara”

Jennifer Wilkinson a vrut să aibă trei petreceri, una alături de prietenele sale, în Ibitza, a doua puțin mai formală, iar a treia doar cu familia.

Mireasa a refuzat complet să ajute la organizarea marelui eveniment și le-a însărcinat pe domnișoarele de onoare să se ocupe de toate detaliile, precum aranjarea meselor și a decorațiunilor.

În plus, niciunul dintre meseni nu a avut voie să consume mai mult de trei băuturi pe parcursul petrecerii, iar cavalerii de onoare au fost nevoiți să poarte doar pantofi de culoare maro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Povestea impresionantă a unui naufragiat, care a supraviețuit 24 de zile pe mare mâncând doar ketchup

„Unii dintre ei mi-au zis că nu au pantofi maro, dar nu m-a interesat. Le-am zis să roage pe cineva să le împrumute și să îmi arate neapărat cu ce se vor îmbrăca înainte”, a mărturisit tânăra, potrivit  The Sun.

„Oaspeților li s-a interzis să poarte alb sau crem. Am spus oricui este îngrijorat de alegerea ținutei să-mi trimită fotografii pentru aprobare”, a mai spus Jennifer Wilkinson.

Citește și: Valentina Pelinel, imagini cu cei trei copii. Cum a fost surprins Cristi Borcea

Lista mofturilor miresei este mult mai lungă

Mireasa nu s-a oprit aici. Mireasa și-a dorit ca invitații săi să nu vină însoțiți de copii, iar cei care nu s-au conformat, au fost tăiați de pe lista oaspeților.

Citește și: Unde își va face Anda Adam nunta? Artista și-a șocat fanii cu ultima sa apariție: ,,Vin în costumul lui Adam și Eva, și gata”

„Nu veni însoțit decât cu partenerul cu care ești căsătorit” este

o altă regulă de-ale miresei.

La ceremonia de la Biserică au luat parte 70 de persoane, iar la restaurant au ajuns doar 60 de petrecăreți.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mireasa le-a mai interzis invitaților ei să-și folosească telefoanele mobile în timpul nunții și nimeni nu a avut voie să posteze imagini de la eveniment pe rețelele sociale, timp de 24 de ore. Motivul este că mireasa și-a dorit neapărat poze profesionale de la nuntă, alese chiar de ea.

Citește și: Primele gelozii în ”Casa Iubirii”! Nona izbucnește în lacrimi, după ce Patrick a dezvăluit că este atras de Natalia: ”Ești singura dintre toate fetele care mi-a transmis ceva” Urmăriți o nouă ediție, vineri, 20 ianuarie, de la 10:00 și de la 16:30

„E o șansă rară ca o femeie să poată străluci în adevăratul sens al cuvântului. Ce e în neregulă să îți dorești ca acesta să fie marele tău moment? Dar a funcționat deoarece totul a mers perfect. A fost nunta visurilor mele. Am cheltuit 10.000 de lire”, a declarat Jennifer Wilkinson.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si