Close sidebar
Close sidebar

Cea mai îndrăgită concurentă de la Puterea Dragostei vrea să părăsească emisiunea: ”Nu-mi face bine, nu sunt bine”

Ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D s-a terminat destul de dramatic pentru una dintre cele mai apreciate fete din casă. Aceasta și-a încheiat relația de iubire cu unul dintre băieții din casă, iar acum, spre surprinderea tuturor, aceștia au ajuns să se urască. Află despre cine este vorba.

Andreea Bolocan,

Alexandra și Codruț s-au despărțit [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Concurenta votată de multe ori cea mai preferată din cadrul emisiunii Puterea Dragostei vrea să plece acasă deoarece ea a declarat că nu mai rezistă și nu îi face bine să rămână în casa iubirii alături de fostul ei prieten.

Cea care a pus capăt relației și vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei este chiar Alexandra, care în ediția de luni a show-ului și-a ieșit din minți. Despărțirea de Codruț o pune în situații stânjenitoare, iar nimic nu pare că se îndreaptă spre făgașul normal. Tensiunile din casa dragostei ating astfel cote maxime, iar Alexandra face o criză de plâns, blondina a ajuns la capătul puterilor și vrea să dea uitării relația cu fostul iubit.

”Vreau pur și simplu să trec peste, vreau să se termine, vreau să termin, pentru că nu-mi face bine, nu-mi face bine, nu sunt bine”, a spus Alexandra printre lacrimi.

Citeste si: Ricardo și Raluca de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?! Cum au fost surprinși cei doi

Alexandra nu-l mai suportă pe Codruț

Alexandra vrea să părăsească competiția Puterea Dragostei, nu mai suportă să-l vadă pe Codruț în același loc cu ea.

În ultima perioadă s-a tot zvonit că între Codruț și Maria ar exista o relație mai mult decât cea de prietenie, însă blondina se pare că nu a încheiat toate socotelile cu Marinescu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Marinescu de câte ori ai vorbit tu cu mine acasă? Eu vin după tine și strig prin emisiune să vorbim acasă, nu?”, a spus Alexandra către Marinescu.

După discuția Alexandrei cu Marinescu, Maria și-a ieșit instant din fire și a intervenit, semn că sentimentele ei pentru Marinescu încă există.

Alexandra și Codruț s-au despărțit [Sursa foto: Captură KANAL D]

”Ce relație este între voi? De când și până când tu îl asculți pe Marinescu?”, a spus Maria revoltată de situație.

Alexandra este extrem de supărată pe Codruț, care după cum spune ea nu a sărit să-i ia apărarea când trebuia, iar în casă pentru că era filmat a venit imediat după ea.

Citeste si: Isabella de la „Puterea Dragostei” iubește din nou. Cine i-a furat inima

Codruț a recunoscut că a înșelat-o pe Alexandra

Relația dintre Codruț și Alexandra scârțâie din toate temeliile, iar șansele de a se împăca sunt tot mai mici. De asemenea, Codruț a recunoscut că a greșit față de Alexandra și că a înșelat-o.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Se ajunge unde nu trebuie si prefer să mă retrag, nu am ce să reproșez...nu mai vreau să mai am nicio legătură, am greșit, am înșelat, gata, trecem peste. Codruț-Alexandra s-a încheiat, eu cu drumul meu, ea cu drumul ei.”, a spus Codruț sătul de toată situația care s-a iscat în casă.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI