Ceata, vantul turbat si ninsoarea au paralizat sudul tarii! Doua avioane care ar fi trebuit sa aterizeze pe aeroportul din Craiova si sa preia pasagerii au fost au fost redirectionate catre Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si Aeroportul International Timisoara.

Oana Raducanoiu- purtator de cuvant Aeroportul din Craiova: “Cursa de Londra si Liverpool nu au putut ateriza pe Aeroportul din Craiova si acest fapt a dus la intarzierea celor doua curse programate in aceasta dimineata, respectiv Roma si Bologna”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

13 judete sunt sub cod galben de ploi si vant. In Brasov, un copac s-a prabusit peste doua ambulante, iar rafalele violente care au lovit si la malul marii au dat peste cap traficul portuar.

La rafala vantul atinge viteza de 65 de kilometri la ora, iar in apropierea tarmului se formeaza valuri inalte de 2 metri. Este motivul pentru care porturile maritime au fost inchise inca de la primele ore ale diminetii. 

Alte 9 judete sunt sub avertizare de inundatii, iar pericolul cel mare e pe raurile din Dambovita si Prahova. Ploile abundente care ar putea sa dezlantuie puhoaiele de nestavilit au facut deja canalizarile din orase sa cedeze.

Avertizarea hidrologica valabila pentru Mehedinti, Caras-Severin, Dolj, Hunedoara, Gorj, Valcea si Arges expira abia maine dimineata. E singura veste buna, daca ne gandim ca vremea va fi mohorata si rece toata saptamana.

Abia de la 1 noiembrie, temperaturile vor creste usor pana vor ajunge la normalul acestei perioade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si