Daniel Stanciu, oficial al celor de la ASA Targu Muresc, a declarat ca societatea austriaco-elevetiana este la un pas sa investeasca in Liga 1.

Societatea condusa de Dietmar Mateschitz detine deja mai multe echipe de fotbal din Europa (Salzburg si Leipzig), dar si din Statele Unite (New York) si are actiuni si la una dintre cele mai bune echipe din Forumul 1, Red Bull Racing.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

In momentul de fata nu se cunoaste numele echipei la care vor sa investeasca, dar sunt cateva nume vehiculate in aceasta perioada. Unul dintre ele este Dinamo, acolo unde Ionut Negoita vrea sa se retraga, al doilea este Viitorul Constanta acolo unde Hagi a decis ca vrea sa cedeze pachetul majoritar de actiuni, iar cea de-a treia echipa din Liga 1 este Craiova, chiar daca cei de acolo vorbeau ca ar da echipa catre un grup de investitori din Germania, noteaza cei de la digisport.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si