Magistratii de la Tribunalul Vrancea au considerat pentru acestia ca este suficienta masura controlului judiciar, in ciuda faptului ca la expirarea perioadei de 30 de zile de arest preventiv procurorii DIICOT, care cerceteaza cazul, au cerut prelungirea arestului preventiv.

Purtatorul de cuvant al Tribunalului Vrancea nu a dorit sa faca precizari in acest sens, declarandu-ne ca astfel de informatii, in care sunt implicati minori, sunt supuse confidentialitatii, mai ales ca victima are doar

13 ani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Nici procurorii DIICOT nu au fost de gasit pentru a ne spune despre decizia judecatorilor, dar acestia au facut publice numele a cinci dintre cei implicati in fapte, cu ocazia retinerii preventive.

Astfel, Leahu Petrica, Hulea Ionut, Popa Denis-Adrian, Pislaru Daniel-Catalin si Doroftei Adrian-Marian sunt invinuiti ca la inceputul anului, in luna februarie, ar fi abuzat o fata de 13 ani, din comuna Cimpineanca si ar fi facut fotografii cu telefonul mobil.

Oamenii legii au intrat pe fir in momentul in care tinerii au inceput sa-si trimita intre ei pozele si sa le distribuie si prietenilor.

Conform declaratiilor acestora, nu ar fi fost prima data cand intretineau relatii cu fata respectiva.

Doar ca, de data aceasta, ei erau mai multi la un loc si ar fi fortat-o, ba chiar ar fi amenintat-o cu un cutit. Fata, despre care stim ca a fost adoptata de mica de o familie din comuna, nu a depus reclamatie.

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si