Close sidebar
Close sidebar

Cel mai sadic traficant de carne vie a obligat o copila nevinovata sa faca sex cu 18 barbati intr-o singura zi . Ce le facea si altor adolescente este MACABRU!

Florin Munteanu este un cunoscut traficant de crne vie din Romania. Babratul a rapit numeroase adolescente pe care le obliga sa se prostitueze, intr-un mod odios.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul din Galati a cerut revizuirea sentintentei pronuntate, dupa ce el executa in prezent o pedeapsa de 17 ani de inchisoare pentru trafic de persoane. Adolescentele pe care le obliga sa se prostitueze aveau urme de arsuri cu tigara sau fierul de calcat, lovituri cu bate de baseball, torturandu-le pana la epuizare impreuna cu gasca lui.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Clanul Munteanu a vandut numai in 2009 opt fete cu varste cuprinse intre 13 si 16 ani. Apoi, au facut un lucru absolut socant. Dupa ce o adolescenta nevinovata Elena, a facut marea greseala sa se imprumute 400 de euro de la Vasile Munteanu si nu a putut plati datoria, a inceput cosmarul pentru ea.

Pe langa faptul ca el si Florin au violat-o inainte, au obligat-o sa intretina relatii intime cu 18 barbati in aceeasi zi. Asa au initiat-o pe tanara in lumea prostitutiei. Ulterior, clanul a fost prins, iar pedepsele primite au fost pe masura.
 

Sursa: adevarul.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI