Avionul de tip Hercules C-130 a decolat de la Timika la ora locala 5.35 (0.35, ora României) si urma sa aterizeze la Wamena la ora 6.13 (1.13, ora României).

Autoritatile au vazut ca avionul se pregatea sa aterizeze la ora locala 6.08 (1.08, ora României), dar au pierdut contactul cu el un minut mai târziu.

CITESTE SI: Unul dintre supravietuitorii tragediei aviatice din Columbia a dezvaluit cum a reusit sa scape cu viata: "Am ramas la locul meu si am respectat toate procedurile"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pâna la ora locala 8.40 (3.40, ora României), militarii au localizat avionul pe Muntele Lisuwa in provincia Papua.

In iunie 2015 s-a prabusit alt avion militar de transport de tip C-130. Accidentul a avut loc la Medan, pe Insula Sumatra, la câteva minute dupa decolare.

Acest accident s-a soldat cu 135 de morti- inclusiv 122 de militari si membri ai familiilor lor de la bord- si 13 persoane la sol.

In decembrie 2014, zborul AirAsia 8501 s-a prabusit in Marea Java, in timp ce efectua o legatura intre Surabaya si Singapore.

Toate cele 162 de persoane de la bord au murit.

Sursa: News.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si