Close sidebar
Close sidebar

Imagini de coșmar cu centrul comercial "Retroville" din Kiev după bombardamentul Rusiei

Cel puțin opt persoane au fost ucise duminică seara după bombardarea unui centru comercial din Kiev. Imaginile video de la fața locului, filmate luni dimineață, arată un peisaj post-apocaliptic.

Sorin Negru,

Cum arăta centrul comercial "Retroville" din Kiev înainte de bombardamentul Rusiei

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În noaptea de duminică spre luni, un bombardament a lovit un centru comercial în nord-vestul capitalei, omorând cel puţin opt oameni, a confirmat primarul Kievului, Vitali Kliciko. Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere.

Citeste si: Orașele din Ucraina, sub tituri neîncetate

Şase clădiri rezidenţiale, două şcoli şi două creşe din apropiere au fost de asemenea avariate, a precizat primarul orașului. Un imens crater a rămas la locul exploziei:

Imagini cu centrul comercial, înainte și după atacul Rusiei

Centrul comercial Retroville din nord-vestul Kievului este în prezent un crater lat de zeci de metri în fața unei clădiri carbonizate de 10 etaje.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Întreaga parte de sud a imensului centru comercial a fost distrusă, la fel ca și un club de fitness, potrivit Euronews.com.

Dărâmături, vehicule distruse și fiare arse reprezintă scena pe sute de metri. Luni dimineață, pompierii și personalul militar lucrau în dărâmături pentru a căuta alte victime.

Capitala ucraineană s-a golit deja de cel puţin jumătate din cei 3,5 milioane de locuitori de la debutul invaziei armatei ruse în Ucraina.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI