Clipe deosebite pentru o tânără care a fost cerută în căsătorie. După ce iubitul său a plănuit o plimbare cu un avion ultraușor, la aterizare, acesta a așteptat-o cu un inel de logodnă. Fără să se gândească prea mult, aceasta a acceptat imediat propunerea, în aplauzele prietenilor. Tinerii formează un cuplu din anul 2015.

Și-a cerut iubita în căsătorie în mijlocul drumului

O cerere în căsătorie neobișnuită a avut loc în drum, în plin trafic. Un tânăr din Bunești, județul Cluj, șofer de camion, a blocat circulația timp de câteva minute pentru a-și cere iubita în căsătorie.

Citește și: FOTO- O nuntă cu surprize! Această femeie s-a căsătorit cu un personaj inedit. Alesul inimii nu este un om: „Habar nu aveam că vom ajunge împreună”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tânărul nu a fost singur în acest plan, astfel că mai mulți colegi au luat parte și l-au ajutat, lipind pe mașinile lor pancarte pe care scria  „Vrei să fii soția mea?".

Scene emoționante în plin trafic

S-au așezat cu toții pe marginea drumului. Cu ajutorul unei prietene care se afla cu iubita lui în mașină, tânărul a știut exact momentul în care iubita sa își va face apariția.

În acel moment, toate camioanele au blocat drumul și a urmat întrebarea-cheie, la care tânăra a răspuns emoționantă, dar convingătoare, cu un „  DA ”.

Inna, cerută în căsătorie de Deliric

INNA a fost cerută în căsătorie. Vedeta și-a surprins fanii cu ultimele poze de pe rețelele de sociaIizare în care se mândrește cu inelul primit de la iubitul său, rapperul Deliric.

Inna a anunțat marți pe rețelele de socializare că fost cerută în căsătorie de iubitul ei, rapperul Deliric. Cântăreața a postat mai multe poze în care pune în evidență inelul strălucitor, dar și o fotografie alături de logodnicul său.

Inna și Deliric sunt împreună de mai bine de doi ani

„Ceeee?', a scris artista în dreptul fotografiei în care apare îmbrăcată într-un costum de baie alb, arătându-și inelul cu diamant primit de la iubit.

Cei doi se află în vacanța în Insula Gozo din Malta. 

Inna și Deliric sunt împreună de mai bine de doi ani. Cei doi artiști sunt discreți și își țin relația departe de ochii curioșilor, dar au și momente în care se afișează împreună. Astfel, cei doi au împărtășit momentul logodnei și cu fanii lor.

Ce vedete i-au felicitat

Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii artistei care au lasat sute de comentarii pe profilul acesteia. Printre cei care i-au felicitat pe cei doi cântăreți se numără și vedete precum Andra Gogan, Antonia sau Amalia Năstase.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: FOTO: Peste 800 de cupluri s-au căsătorit într-o ceremonie comună, în Africa de Sud


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si