Close sidebar
Close sidebar

Cerinta incredibila a milionarului Ionut Negoita dupa ce a fost pus sub control judiciar

Surpriza uriasa! Dupa ce oamenii legii au decis ca Ionut Negoita sa fie cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat ca ar fi ascuns active de 18 milioane de lei atunci cand a facut planul de reorganizare a clubului Dinamo, omul de afaceri a avut o cerinta neobisnuita.

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Vinerea trecuta, Negoita a solicitat sa i se schimbe locul in care sa se prezinte saptamanal pentru a semna, in fata politistilor, ca este in Bucuresti, la dispozitia organelor competente.Daca initial, patronul dinamovist a fost pus sa vina la Sectia 15, acolo unde de altfel isi are si domiciliul trecut in buletin, Negoita a cerut, prin intermediul avocatilor, ca urmatoarea “vizita” sa o aiba la Sectia 26, mai aproape de actuala sa locuinta din Popesti-Leordeni.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

“Astfel de solicitari sunt foarte rare si, de cele mai multe ori, nu sunt acceptate. In cazul domnului Ionut Negoita insa, situatia a stat cu totul diferit. Cererea i-a fost aprobata si, in urmatoarea perioada, el se va prezenta la Sectia 26 pentru controlul judiciar”, au dezvaluit persoane din dosar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI