Close sidebar
Close sidebar

Ceylin și Îlgaz, ținta planurilor de răzbunare ale lui Engin

Astăzi, de la ora 20:00, odata cu difuzarea unui nou episod din serialul ”Secrete de familie”, difuzat la Kanal D, telespectatorii vor fi martorii unor situații pe cât de neașteptate, pe atât de dramatice, care îi vizează pe eroii centrali ai producției, procurorul Îlgaz Kaya și avocata Ceylin.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După mesajul vocal trimis de Engin, Ceylin și Îlgaz își dau seama că abia acum începe coșmarul. Engin are un plan pentru toți cei pe care îi bănuiește că i-au făcut rău; mai ales cei doi oameni ai Legii (n.r. - Ceylin si Îlgaz).

Îlgaz și Ceylin se confruntă cu amenințările lui Engin

În timp ce Îlgaz și Ceylin se confruntă cu amenințările lui Engin, ei vor fi puși din nou în fața unei noi încercări dificile. Engin amenință că va dezvălui o situație gravă din trecut, care îi implică pe Îlgaz și Ceylin, iar acum pe cei doi îi așteaptă decizii dificile.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Când poate fi vizionat episodul?

Nu pierdeti astăzi, de la ora 20:00, un nou episod încărcat de dramatism din serialul “Secrete de familie”, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI