Close sidebar
Close sidebar

Chiar si la peste 33 de grade Celsius, scolile le interzic elevilor sa isi dea jos sacourile. "Acestea fac parte din uniforma scolara", spun reprezentatii institutiilor de invatamant

Regulile stricte privitoare la uniforma impuse de reprezentantii unor scoli au starnit nemultumiri in randul parintilor. Acestia ameninta ca nu isi vor mai lasa copiii la scoala, daca vor fi obligati sa poarte sacourile si la temperaturi mai mari de 33 de grade Celsius.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sabrina Fitzsimons refuza sa isi mai lase fiica in varsta de 14 ani si fiul de 13 ani sa mearga la cursuri din cauza politicii stricte a unitatii de invatamant la care studiaza copiii ei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Mai multe scoli din Marea Britanie au niste reguli stricte in ceea ce priveste vestimentatia elevilor la cursuri, iar temperaturile ridicate din ultimele zile, care au depasit si 33 de grade, nu i-au induplecat pe reprezentatii unitatilor de invatamnat. Potrivit acestora, atat fetele cat si baietii trebuie sa poarte univorma completa, indiferent de anotimp.

Decizia i-a revoltat atat pe elevi, cat si pe parintii acestora, mai ales ca in ultimele zile tot mai multi adolescenti s-au simtit rau din cauza temperaturilor ridicate.
Multi parinti ameninta ca nu isi vor mai lasa copiii la cursuri, pana nu li se va permite sa vina doar in camasa, fara sacou, scrie Daily Mail.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI