Close sidebar
Close sidebar

Christian Eriksen, prima imagine din spital după ce a "fentat" moartea la Euro 2020

Christian Eriksen, starul danez care a dat emoții unei lumi întregi prin prăbușirea sa în timpul meciului de la Euro 2020 cu Finlanda, a postat prima imagine din spital pe Twitter și Instagram.

Razvan Ilie,

Jucătorul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda,

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Euro 2020. În fotografia publicată marți, Christian Eriksen zâmbește și arată un deget mare în sus, în semn de victorie. A fost practic o victorie asupra morții, după ce mijlocașul danez și-a revenit din stopul cardiac în care s-a aflat înainte să fie resucitat de paramedicii de la Euro 2020.

Christian Eriksen, mesaj de încurajare de pe patul de spital

Christian Eriksen  a transmis și un mesaj pozitiv, alături de fotografia sa, la mai puțin de 72 de ore de la prăbușirea sa pe teren la Euro 2020, în timpul meciului Danemarca- Finlanda.

Mijlocașul danez a suferit un stop cardiac sâmbătă și a trebuit să fie resuscitat de către medici înainte de a fi transferat la Rigshospitalet din Copenhaga, unde se recuperează. Există temerea că nu va mai putea juca fotbal niciodată de acum înainte.

Christian Eriksen, prima imagine după stopul cardiac suferit la Euro 2020 [Sursa foto: Twitter]

Christian Eriksen le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de el în momentele grele prin care a trecut. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

" Sunt bine- în aceste condiții. Mai trebuie să trec prin câteva examene medicale la spital, dar mă simt bine. Acum îi voi încuraja pe băieții din echipa Danemarcei în următoarele meciuri. Jucați pentru toți cei din Danemarca! Cele mai bune gânduri, Christian ”, se spune în mesajul lui Eriksen. 

Jucătorul danez Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren

Căpitanul echipei Danemarcei, Simon Kjaer, a fost unul dintre primii jucători care a intervenit după prăbuşirea jucătorului formaţiei Inter Milano pe teren, i-a ținut limba şi i-a curăţat căile respiratorii ale coechipierului său.

Jucătorul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Citeste si:  Moment șocant în timpul partidei Danemarca-Finlanda de la Euro 2020. Jucătorul Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren și a fost resuscitat

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Danemarca era în atac, la faza în care Eriksen s-a prăbuşit pe teren, în minutul 43. Un jucător al gazdelor a executat un aut de pe partea stângă, trimiţând mingea către Eriksen. Fotbalistul echipei Inter Milano a părut că trimite înapoi mingea, apoi s-a prăbuşit pe gazon cu faţa în jos. Jucătorii celor două echipe şi arbitrul au recţionat imediat, realizând că s-a întâmplat ceva grav şi au chemat medicii pe teren.

A fost scos de pe teren cu targa

Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea în interior. Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient. 

Citeste si:  A început Euro 2021. Moment nemaiîntâlnit în startul meciului Italia-Turcia 3-0

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI