"De astazi, e in ceruri! Cu siguranta ar fi vrut sa ma vada pentru ultima oara, sa ma priveasca cu ochii ei blanzi. Eram in jurnal, fara sa stiu ca, la doar 100 de kilometri de Bucuresti, o parte din sufletul meu... murea lent. Mi s-a parut ca am avut un jurnal greu, nu eram in cea mai buna forma, ceva ma nelinistea.

Dupa jurnal, mama Ani, matusa care m-a crescut, mi-a dat teribila veste. Lupul meu Alb, cu alura impozanta, de un alb impecabil, a murit de batranete, acasa, la locuinta mea din Valenii de Munte! Si, odata cu el, ceva din mine s-a stins!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Drum Bun, Lupule Alb, ne vom revedea intr-o alta lume. Pana atunci, doar lacrimile imi vor aminti de tine!", a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si