Close sidebar
Close sidebar

Cinci argentinieni si o femeie din Belgia, printre cei ucisi in atacul din Manhattan

Cinci argentinieni si o femeie din Belgia se numara printre cele opt persoane ucise marti, la New York, dupa ce un vehicul a intrat pe o alee destinata pietonilor si bicicletelor in New York, scrie The Guardian.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei cinci argentinieni erau la New York pentru a sarbatori 30 de ani de la absolvirea liceului. Ministerul de Externe argentinian a confirmat identitatea victimelor, toate din orasul Rosario, situat in centrul Argentinei.

Guvernul argentinian a transmis o declaratie prin care exprima "sincere condoleante pentru moartea lui Hernán Diego Mendoza, Diego Enrique Angelini, Alejandro Damián Pagnucco, Ariel Erlij si Hernán Ferruchi" si ca cele cinci decese sunt rezultatul unui atac terorist dramatic care a avut loc la New York.

Un al saselea argentinian, Martin Ludovico Marro, este internat la Spitalul Presbiterian din Manhattan si este in afara oricarui pericol.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Presedintele argentinian Mauricio Macri a scris apoi pe Twitter: "Profund afectat de decesele tragice din aceasta dupa-amiaza. Ne punem la dispozitia familiilor victimelor argentiniene".

Presa locala scrie ca Ariel Erlij. in vârsta de 48 de ani, care era om de afaceri, platise biletele pentru ca si alti câtiva colegi de scoala de-ai sai sa poata calatori in SUA.

Si Guvernul belgian a anuntat ca o femeie din Roulers se afla printre cei care au murit in urma atacului si ca alti cetateni belgieni sunt raniti si se afla in operatie. 

Femeia calatorea impreuna cu mama si cu sora sa.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI