Close sidebar
Close sidebar

Cinci copii din Iasi au gasit 200 de lei pe jos. Ce au facut mai departe cu banii

Gest impresionant facut de cinci copii din Iasi. Micutii au gasit pe strada suma de 200 de lei si, desi ar fi putut sa ii pastreze si sa isi cumpere dulciuri din ei, cei cinci au facut gestul corect si au mers direct la Politie. Rasplata a fost pe masura.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alex, Rares, Matei, Octav si stefania au trait o adevarata aventura in ultima lor zi de vacanta. Cei cinci copii mergea spre un parc in momentul in care au gasit pe jos o suma de bani. Mai exact, 200 de lei. Desi mica pentru unii, suma era o comoara pentru cei cinci copii.

Pentru cateva clipe, s-au gandit ce ar fi putut face cu banii care le-au iesit in cale. insa, atunci cand au ajuns sa voteze ce sa faca cu banii, a iesit decizia corecta: banii sa ajunga la sectia de politie.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Politistii pe care i-au intalnit la sectie au fost impresionati de gestul lor si nu au lasat ca fapta celor cinci copii sa ramana fara rasplata. Copiii au primit felicitari, o diploma si ciocolata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI