Taifunul Lan a atins uscatul luni, la ora locala 3.00 (duminica, 21.00, ora Romaniei), la Shizuoka, la aproximativ 175 de kilometri sud-vest de Tokyo, relateaza BBC.

Rafale de vant au atins 198 de kilometri pe ora, potrivit agentiei nipone de meteorologie.

Furtuna a adus ploi in numeroase regiuni in weekend, cand japonezii s-au prezentat la urne in alegeri legislative nationale, si a condus la anularea a aproximativ de zboruri luni, dupa ce duminica au fost anulate aproximativ 500 de zboruri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Presa scrie ca pasageri au ramas blocati in trenuri in noaptea de duminica spre luni din cauza unor pene de curent. Unele servicii expres si linii de feribot au fost anulate luni dimineata.

Taifunul Lan, care urma sa treaca prin apropiere de Tokyo, a ucis deja doua persoane.

Un barbat a fost ucis de schele care s-au prabusit peste el la Fukuoka, iar un barbat in varsta de 70 de ani a murit inecat in mare, dupa ce a incercat sa plece de la bordul ambarcatiunii sale, in dificultate.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si