Close sidebar
Close sidebar

Cine e barbatul care apare in aproape toate pozele de Instagram ale Nellei? "Acesta este adevaratul! Va spun sincer!"

Nella Angheluta a devenit cunoscuta publicului larg prin prisma lui Ionut, Jaguarul de la Exatlon. Cei doi au format un cuplu frumos si s-au iubit cu adevarat, dar, din pacate, au ajuns sa divorteze.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

S-au si certat putin pe la televizor, dar asta nu pare sa fie prea important. Acum au ales sa mearga pe drumuri separate, iar de trecut le amintesc doar pozele pe care amandoi le au pe retelele de socializare.

Am vizitat contul de Instagram al Nellei si am vazut ca inca mai pastreaza poze de pe vremea in care ea si Ionut formau un cuplu. Mai mult de atat, in toate pozele de pe contul real de Instagram al Nellei nu au gasit imagini cu un alt barbat in afara de fostul ei sot, Ionut.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Singurul meu cont de Instagram. Acesta este adevaratul, va spun sincer. Celelalt sunt "fake".", este descrierea care apare la contul care inca pastreaza multe amintiri din perioada in care Ionut si Nella se iubeau de mama focului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI